https://www.hrevolution.hu/

karrier tervezés, munkaerő piaci program, csoportos leépítés
DE EN HU
 

HR-Evolution Kft.

Partner a HR fejlesztésében!

A HR-Evolution Kft célja, hogy a segítséget nyújtson a vállalatok vezetőinek, HR szakembereinek, valamint támogassa őket a HR stratégiai szintre emelésében, az új kihívásokban. Mindezzel hozzájáruljon a cég hatékonyabb és eredményesebb működéséhez. Minden esetben cégre szabottan dolgozunk, diagnosztizáljuk a helyzetet és célirányos megoldást javaslunk.

 • Önnek is nehéz megtalálni és megtartani a jó munkaerőt?
 • A kiválasztás folyamata sok időt, energiát emészt fel, és/ráadásul elégedetlen az eredménnyel?
 • Magas a fluktuáció a vállalatnál, de nem találja a probléma pontos okát?
 • Szeretné a munkavállalók elkötelezettségét növelni?
 • Úgy érzi, eszköztelen a HR új kihívásaival szemben?
 • Szeretné megerősíteni piaci jelenlétét, ezért tudatosan építené vállalati arculatát?

 

Amennyiben a fenti kérdések között van olyan, amire igen a válasza, akkor tudunk Önnek segíteni!
                                                    Szakértelem. Céltudatosság. Hatékonyság.
Szakmai csapatunk igen sokszínű, benne található HR- és munkaerő-piaci szakemberek, pszichológus, coach, tréner, munkajogász, fejvadász, személyzeti tanácsadó, minden generációból. Egymás munkáját kiegészítve biztosítjuk a friss és kreatív szemléletmódot. A 20 éves szakmai hátterünk magas színvonalat képvisel megbízónk felé.

Tevékenységünk:

 • HR audit
 • HR Partner (HR tevékenység támogatása, fejlesztése)
  • HR audit, szervezeti diagnosztika
  • HR stratégia kialakítása
  • munkaerő megszerzésének, vagy megtartásának nehézsége (fluktuációkezelés)
  • toborzási, kiválasztási, beillesztési rendszerek
  • munkáltatói arculatépítés - Employer Branding
  • HR outsourcing
 • HR Akadémia
 • HR Recruitment

A HR-Evolution Kft. a közelmúltban egy nagyobb átalakuláson ment keresztül. Sok visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől erősségeinkre vonatkozóan, s azt láttuk: nagyra értékelik kiváló HR szolgáltatásainkat. Döntést hoztunk tehát, hogy tevékenységi körünket fókuszáltan a HR szolgáltatások területére összpontosítjuk.
A HR-hez kapcsolódó szolgáltatásokat a velünk azonos értékrendű stratégiai partnereinkkel valósítjuk meg.
"Egy igazán jó vállalat kevés dolgot csinál, de azt mindenkinél jobban".

Eredményességünket a megrendelőink sikere jelzi

Ezt bizonyítja egy 2014. december végi megkeresés is, amikor 2015.február.1-ig 2500 munkavállaló toborzási és kiválasztási stratégiáját, megvalósulását oldottuk meg HR outsourcing keretében.

Egy kiválasztási rendszer fejlesztésének eredménye a Veritas Dunakiliti Csatlakozástechnikai Kft-nél, hogy a kiválasztottak megfelelési aránya 15-20%-kal nőtt. Az új rendszer megkönnyítette, lerövidítette a folyamatot, ezzel párhuzamosan hatékonyságuk megnövekedett. A termelésről kapott visszajelzések, hogy a munkavállalói állomány jobban megfelel az autóiparban folyamatosan növekvő követelményeknek, valamint a munkavállalók hozzáállása is pozitív irányban változott.

HR Akadémiánkon részt vett kisebb és nagyobb vállalatok HR szakemberei, mint például Liferay Hungary Kft., Magyar Suzuki Zrt, MTD Hungária Kft., RUDOLPH autóipari logisztikai Kft, Bourns Kft.

Ha Ön is egy jól működő, hatékony és eredményes emberi erőforrás-kezelésre vágyik, ha szeretné fejleszteni vállalata HR tevékenységét, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Miért szeretünk ezzel a témával foglalkozni?

18 éve a munkaerő-piac elkötelezett HR szakemberei vagyunk. Célunk, hogy a munkáltatók és munkavállalók jobban megértsék egymást.

Hiszünk abban, hogy egy cég teljesítménye legfőképpen az ott dolgozó embereken múlik. Csak stabil csapattal lehet jó eredményeket elérni. Behozhatatlan versenyelőnyt jelent egy vállalatnak, ha megfelelően bánik a munkatársaival, jó munkakörülményeket biztosít és a döntéseinél az ott dolgozóik érdekeit szem előtt tartja. A fluktuáció a ciklonként rombolja egy cég fejlődési lehetőségeit rövid távon , ezért a kiemelt prioritás a hatékony kezelése. A legfontosabb erőforrás, az emberek megóvásában segítünk.

Nincs annál motiválóbb számunkra, ha támogatásunkkal rövid idő alatt konkrét, látványos eredményt érünk el,ügyfeleink elégedettek és a szervezet szárnyal.

SZEMLÉLETVÁLTÁS, TUDATOSSÁG, FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

HR-Evolution Kft. – Partner a HR fejlesztésekben!